Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen, misschien is jouw vraag al beantwoord. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een andere vraag hebt.

Wat zijn jullie openingstijden?
Onze openingstijden zijn:

Di-Wo | 12:00-19:00
Do-Za | 12:00-00:00
Zondag | 12:00-19:00

Hoe kan ik reserveren?
Je kunt gemakkelijk zelf reserveren via onze website. Kom je met een grote groep, dan kun je ook contact met ons op nemen door te bellen naar +31686459916 of een mail te sturen naar info@bracocovin.nl.
Wat is jullie locatie?
Wij zitten gevestigd in het prachtige, groene Westerpark. Het adres is:

Pazzanistraat 10
1014 DB, Amsterdam
Westerpark

Ik wil graag iets bij jullie vieren, kan dat?
Ja dat kan zeker! Wij bespreken graag met jou persoonlijk je wensen en zorgen ervoor dat jouw feestje, verjaardag, borrel en noem het maar op een succes wordt.

Iets te vieren, direct reserveren of de menukaart bekijken?

Reserveer direct online of bespreek je wensen samen met een van onze medewerkers. Bekijk hieronder hoe we je het beste verder kunnen helpen.

Reserveren

Reserveer hier gemakkelijk online een plekje voor op het terras of binnen in de bar. We zien je graag snel bij ons.

Menu kaart

Benieuwd naar onze broodjes, pizza's, wijnen of cocktails? Bekijk hier onze menu kaart en begin alvast met voor genieten.

Feest organiseren

Heb je iets te vieren en wil je graag een feestje of een borreltje geven? We helpen je graag verder met de mogelijkheden.
feestje geven?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een feestje of borreltje?

We bespreken graag samen je wensen en denken altijd met je mee om het leukste feestje te organiseren. We helpen je graag persoonlijk verder met de mogelijkheden.